Produsele din categoria "Sisteme Fotovoltaice" conțin 9%TVA.
In pagina "Finalizează comanda" se actualizează automat prețul cu tva 19% pentru persoanele juridice atunci când clientul își introduce datele firmei.

Victron Energy AGM Super Cycle Battery 12V/38Ah (M5)

-12% nou
715,79 RON 629,03 RON
Include taxa verde - 4,27 RON

Gama AGM are o rezistenţă internă scăzută, motiv pentru care este convenabil de folosit în cazul unor aplicaţii ce necesită curent de sarcină mare, cum este cazul invertoarelor, propulsoarelor, vinciurilor şi la pornirea motoarelor. 

VRLA AGM: durata de viaţă proiectată 7-10 ani
VRLA GEL: durata de viaţă proiectată 12 ani 
VRLA GEL de 2 volţi: durata de viaţă proiectată 20 ani

Garantie: 2 ANI

Livrare: Min. 3 zile in momentul confirmării plăti

La comanda

Data de livrare: Miercuri, 17.07.2024

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: BAT412038081 Ai nevoie de ajutor? 0770.915.245
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (3)

Baterii AGM etanșe (VRLA)
AGM înseamnă Mat de Sticlă Absorbantă. În aceste baterii, electrolitul este absorbit într-o placă de fibră de sticlă între plăci prin acțiune capilară. După cum este explicat în cartea noastră „Energie nelimitată”, bateriile AGM sunt mai potrivite pentru furnizarea de curenturi mari pe termen scurt decât bateriile de gel.


Autodescarcare scăzută
Datorită utilizării grilajelor de plumb-calcium și a materialelor de înaltă puritate, bateriile Victron VRLA pot fi depozitate pe perioade lungi de timp fără reîncărcare. Rata de autodezvoltare este mai mică de 2% pe lună la 20°C. Autodezvoltarea se dublează pentru fiecare creștere a temperaturii cu 10°C. Prin urmare, bateriile Victron VRLA pot fi depozitate timp de până la un an fără reîncărcare, dacă sunt păstrate în condiții răcoroase.


Recuperare excepțională a descărcării profunde
Bateriile Victron VRLA au o recuperare excepțională a descărcării, chiar și după o descărcare profundă sau prelungită. Cu toate acestea, descărcarea repetată și prelungită are un efect foarte negativ asupra duratei de viață a tuturor bateriilor cu acid de plumb, bateriile Victron neconstituind o excepție.


Caracteristici de descărcare a bateriei
Capacitatea nominală a bateriilor de ciclu adânc AGM și Gel Victron se referă la o descărcare de 20 de ore, cu alte cuvinte: un curent de descărcare de 0,05 C. Capacitatea nominală a bateriilor de viață lungă cu plăci tubulare Victron se referă la o descărcare de 10 ore. Capacitatea efectivă scade odată cu creșterea curentului de descărcare. Vă rugăm să rețineți că reducerea capacității va fi chiar mai rapidă în cazul unei sarcini de putere constantă, cum ar fi un invertor.

Dorind să protejați bateria împotriva descărcării excesive, BatteryProtect este exact ceea ce căutați.


Doriți să îmbunătățiți încărcarea bateriilor?
De ce să nu aruncați o privire la Victron Energy Battery Sense, care măsoară tensiunea la bornele băncii de baterii, evitând erorile rezultate din pierderea de tensiune datorată rezistenței cablului - garantând tensiunea corectă de încărcare.

Greutate (Kg): 9.5

Monitorizare: NU

Voltaj baterie: 12V

Tip Baterie: AGM

Capacitate baterie: 0-100Ah

Dimensiuni (mm): 267 x 77 x 175

Inaltime (mm): 267

Latime (mm): 77

Adancime (mm): 175

Suport clienti Luni - Vineri / 09:00 - 17:00

0770.915.245 office@sgsolar.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!