Produsele din categoria "Sisteme Fotovoltaice" conțin 9%TVA.
In pagina "Finalizează comanda" se actualizează automat prețul cu tva 19% pentru persoanele juridice atunci când clientul își introduce datele firmei.

Victron Energy Ekrano GX

3.616,61 RON 3.432,26 RON
Include taxa verde - 0,75 RON

Ekrano GX reprezintă următoarea generație din familia de produse GX. Cu gama completă de conexiuni și interfețe, precum și cu ecranul cu afișaj tactil integrat de 7 inchi, este cel mai puternic dispozitiv GX de până acum. Acesta vă permite să aveți control perfect asupra sistemului de oriunde v-ați afla și să maximizați performanța acestuia. Accesați sistemul prin portalul nostru Victron Remote Management (VRM) sau accesați direct utilizând ecranul cu afișaj tactil încorporat, un afișaj multifuncțional (MFD) sau accesați-l direct din aplicația VictronConnect datorită punctului de acces WiFi încorporat.
Ekrano GX este succesorul Color Control GX.

Garantie: 5 ANI

Livrare: Min. 3 zile in momentul confirmării plăti

La comanda

Data de livrare: Marti, 28.05.2024

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: BPP900480100 Ai nevoie de ajutor? 0770.915.245
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici

Ecranul tactil de șapte inchi oferă o imagine de ansamblu instantanee a sistemului și vă permite să reglați setările. Funcția tactilă poate fi dezactivată (sau activată) prin intermediul unui buton încastrat în partea din spate pentru a preveni utilizarea neautorizată. Atunci când este montat cu ajutorul suportului din oțel furnizat, afișajul este etanș la apă din exterior.În comparație cu un Cerbo GX în combinație cu un GX Touch 70, Victron Ekrano GX reprezintă un pachet foarte interesant și din punct de vedere al prețului.

Centru de comunicare

Acest centru de comunicare GX vă permite să dețineți în permanență un control perfect al sistemului și să maximizați performanța acestuia din orice locație. Accesați pur și simplu sistemul prin intermediul portalului nostru Victron Remote Management (VRM) sau accesați sistemul direct cu ajutorul ecranului tactil integrat, al unui afișaj multifuncțional (MFD) sau al aplicației VictronConnect.

Senzorii wireless, de exemplu de la RUUVI sau MOPEKA, pot fi, de asemenea, citiți prin intermediul unuia (sau mai multor!) adaptoare USB Bluetooth.

Control de la distanță pe VRM

Monitorizați, controlați și configurați Victron Energy Ekrano GX de la distanță, prin intermediul internetului. Exact ca și cum ați fi în fața unității, cu Remote Console. Aceeași funcționalitate este disponibilă și în rețeaua locală LAN sau prin intermediul punctului de acces WLAN al Ekrano GX.

Monitorizare și control perfecte

Monitorizați instantaneu starea de încărcare a bateriei, consumul de energie, producția de energie de la PV, generator și rețea sau verificați nivelurile rezervorului și măsurătorile de temperatură. Controlați cu ușurință limita de curent de alimentare cu energie de la mal, generatorul (generatoarele) de pornire/oprire (automată) sau modificați orice setări pentru a optimiza sistemul. Urmăriți de la distanță alertele, efectuați verificări de diagnosticare și soluționați complicațiile.

Instalare și configurare ușoară

Ekrano GX este deosebit de ușor de instalat datorită combinației dintre computer și ecran tactil într-o singură unitate. Ecranul său tactil integrat este rezistent la apă, astfel încât poate fi montat și în exterior. Funcția Bluetooth permite conectarea și configurarea rapidă prin intermediul aplicației VictronConnect (disponibilă pentru Android, iOS, Windows și Mac OS).

Dimensiuni (mm): 124 x 187 x 33

Inaltime (mm): 124

Latime (mm): 187

Adancime (mm): 33

Suport clienti Luni - Vineri / 09:00 - 17:00

0770.915.245 office@sgsolar.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!