Produsele din categoria "Sisteme Fotovoltaice" conțin 9%TVA.
In pagina "Finalizează comanda" se actualizează automat prețul cu tva 19% pentru persoanele juridice atunci când clientul își introduce datele firmei.

Victron Energy Energy meter ET340 - 3 phase - max 65A/phase

-35% nou
981,26 RON 634,30 RON
Include taxa verde - 0,15 RON
Contoarele de energie sunt utilizate de obicei într-un sistem de stocare a energiei ,  pentru a măsura  puterea și energia întregii aplicații la cutia de distribuție. De asemenea, acestea pot fi utilizate pentru a măsura ieșirea unui invertor fotovoltaic, pentru a afișa datele pe dispozitivul GX, cum ar fi Cerbo GX și VRM Portal.

Garantie: 5 ANI

Livrare: Min. 3 zile in momentul confirmării plăti

La comanda

Data de livrare: Joi, 18.04.2024

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: REL300300000 Ai nevoie de ajutor? 0770.915.245
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici

Ce contor de energie trebuie selectat depinde de instalație, de numărul de faze pe care doriți să le măsurați și de curentul maxim pe fază. Exemple: Pentru o conexiune de utilități trifazată, utilizați un contor trifazat. Pentru un invertor fotovoltaic trifazat, utilizați un contor trifazat. Pentru o conexiune monofazată la utilități, utilizați un contor monofazat.

Iar într-o instalație cu o conexiune monofazată la utilități, care are și un invertor fotovoltaic care trebuie măsurat cu un contor de energie, atunci puteți folosi două bucăți de ET112 sau puteți folosi ET340. În cazul în care aplicația depășește curentul max. nominal, utilizați un contor de energie cu transformatoare de curent. Rețineți că majoritatea invertoarelor fotovoltaice dispun de "citire directă" de către sistemul Victron și, prin urmare, nu au nevoie ca ieșirea lor să fie măsurată de un contor de energie.
 

Conexiune: RS-485

Greutate (Kg): 0.2

Suport clienti Luni - Vineri / 09:00 - 17:00

0770.915.245 office@sgsolar.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!