Produsele din categoria "Sisteme Fotovoltaice" conțin 9%TVA.
In pagina "Finalizează comanda" se actualizează automat prețul cu tva 19% pentru persoanele juridice atunci când clientul își introduce datele firmei.

Victron Energy Fronius Eco 25.0-3-S Light

-25% nou
14.782,87 RON 11.087,11 RON
Include taxa verde - 30,00 RON

Garantie: 5 ANI+5 ANI

Livrare: Min. 3 zile in momentul confirmării plăti

La comanda

Data de livrare: Joi, 01.08.2024

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 4.210.056.041 Ai nevoie de ajutor? 0770.915.245
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
Invertorul trifazic Fronius Eco in categoriile de putere de 25 si 27 kW intalneste toate necesitatile unei instalari la scara larga. Multumita greutatii reduse si a sistemului SnapInverter, acest dispozitiv fara transformator poate fi montat rapid si usor in interior sau exterior.
Prin interfata standard pentru internet, prin Wlan sau Ethernet, invertorul Fronius Eco,devine astfel unul dintre cele mai inovative si prietenoase invertoare de pe piata, in relatia cu utilizatorul. De asemenea interfata oferita de Smart Meter, permite monitorizarea consumului, cat si a cantitatii de energie injectata in sistemul energetic national.

Tehnologii:
  • Snap Inverter - reprezinta un sistem de prindere standardizat, instalarea si mentenanta devenind astfel, mai simple ca niciodata. O caracteristica deosebita a acestui echipament, este aceea ca, zona conexiunilor este separata de zona de putere a invertorului, acestea din urma fiind doua module distincte, separat instalate. Invertorul (modulul de putere) este pur si simplu fixat in consola prinsa pe suport. Mentenanta, este astfel un proces facil, nefiind necesara demontarea intregului invertor, partea de conexiuni ramanand fixa.
  • Data Communication Integrat - Fronius este primul producator care si-a echipat invertoarele cu un pachet comunicare date, compus din datalogging integrat, WLAN, Ethernet, management energetic, web server si o serie de interfete pentru interactiunea cu utilizatorul. Invertorul poate fi conectat la internet prin cablu de retea sau Wlan.
  • Design Superflex - reprezinta o combinatie ingenioasa de caracteristici tehnice - un MPP tracker, tensiune ridicata de lucru, plaja mare de tensiuni la intrare. Aceste atribute tehnice, fac posibila obtinerea unor performante deosebite pe intreaga durata a unei zilei insorite, cat si in configuratii cu diferite orientari ale acoperisului.
  • Managementul Punctului Dinamic - reprezinta un algoritm de functionare a MPP trackerului, prin care acesta identifica automat punctul de operare optim. Caracteristica sa principala este accea ca, identifica Punctul Global de Putere Maxima  chiar si pe vreme mai putin insorita pentru o eficienta sporita a intregului sistem fotovoltaic.
  • Optiuni Retea Inteligenta (Smart Grid Ready) - Toate invertoarele Fronius sunt echipate pentru a face fata cerintelor retelelor electrice ale viitorului. Acest lucru ofera securitatea unei investitii pe termen lung.
  • Zero Injectie in Retea - O mare parte a operatorilor de energie din diferite tari, conditioneaza instalarea unui sistem fotovoltaic, de existenta unui prag de energie injectata in sistemul energetic national. Invertorul alimenteaza cu prioritate consumatorii casnici, reducand cantitatea de energie injectata, pana la limita impusa de operatorul de energetic. Acest prag poate fi configurat prin interfata web a invertorului.

Greutate (Kg): 35.7

Protectii: Curent, Scurtcircuit, Temperatura, Voltaj

Putere Invertor: 20.000W - 27.000W

Puterea AC la 25 °C: 27000

Puterea maximă (W): 27000

Tensiunea de intrare (V DC): 580 - 1000V

Tensiunea de ieșire AC (V): 3~NPE 380 V / 220 V sau 3~NPE 400 V / 230 V (+20 % / - 30 %)

Frecventa (hz): 50 Hz ± 0,1%

Eficienta max. (%):

Intervalul de temperatura functionare: -25 to +60°C

Umiditate (fara condensare) (%): 0 - 100%

Clasa protectie: IP66

Tip produs: Invertor ongrid

Suport clienti Luni - Vineri / 09:00 - 17:00

0770.915.245 office@sgsolar.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!