Produsele din categoria "Sisteme Fotovoltaice" conțin 9%TVA.
In pagina "Finalizează comanda" se actualizează automat prețul cu tva 19% pentru persoanele juridice atunci când clientul își introduce datele firmei.

Victron Energy Transformer 7000W 230V

5.899,44 RON
Include taxa verde - 30,00 RON

Necesare la sistemele energetice profesionale maritime. Previn coroziune electrolitică şi servesc drept dispozitive care garantează un sistem electric sigur. Tehnologie de bobinaj toroidal pentru o funcţionare silenţioasă şi pentru o eficienţă înaltă. Circuitul de pornire soft asigură faptul că disjunctorul nu se va declanşa la cuplare.

Izolator galvanic
O soluţie ieftină pentru prevenirea coroziunii galvanice care apare la vasele cu alimentare electrică.

Garantie: 5 ANI

Livrare: Min. 3 zile in momentul confirmării plăti

La comanda

Data de livrare: Vineri, 19.07.2024

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: ITR000702001 Ai nevoie de ajutor? 0770.915.245
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici

Transformatorul de izolare elimină orice continuitate electrică între alimentarea de la malul de curent alternativ și barcă. Acesta este esențial pentru siguranță și elimină necesitatea izolatoarelor galvanice și a alarmelor de polaritate.

Siguranța este considerată de la sine înțeleasă în cazul unei instalații normale pe uscat. O siguranță va sări sau un GFCI (Ground Fault (întrerupător de curent de împământare) se va declanșa în cazul unui scurtcircuit sau al unei scurgeri de curent la pământ. Conectarea firului de împământare de la rețeaua de alimentare de la țărm la părțile metalice ale ambarcațiunii va duce la coroziune galvanică (a se vedea mai jos). Aduceți numai firul sub tensiune și cel neutru la bord are ca rezultat o situație nesigură, deoarece GFCI-urile nu vor funcționa și nici nu va sări o siguranță în cazul unui scurtcircuit la o parte metalică a ambarcațiunii.

Coroziunea galvanică apare atunci când două metale diferite aflate în contact electric sunt expuse simultan la un fluid conducător de electricitate. Apa de mare și, într-o măsură mai mică, apa dulce sunt astfel de fluide. În general, aliajul mai activ al cuplului se corodează preferențial, în timp ce materialul mai puțin activ (mai nobil) este protejat  catodic. Viteza de coroziune galvanică este funcție de mai multe variabile, inclusiv raportul suprafețelor, conductivitatea fluidului, temperatura, natura materialelor etc.

Clasa protectie: IP21

Greutate (Kg): 30

Dimensiuni (mm): 362 x 258 x 218

Inaltime (mm): 362

Latime (mm): 258

Adancime (mm): 218

Suport clienti Luni - Vineri / 09:00 - 17:00

0770.915.245 office@sgsolar.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!