Produsele din categoria "Sisteme Fotovoltaice" conțin 9%TVA.
In pagina "Finalizează comanda" se actualizează automat prețul cu tva 19% pentru persoanele juridice atunci când clientul își introduce datele firmei.

Victron Energy VE.Direct TX digital output cable (PWM light dimming cable)

54,19 RON
Include taxa verde - 0,15 RON

Garantie: 5 ANI

Livrare: Min. 3 zile in momentul confirmării plăti

La comanda

Data de livrare: Joi, 18.04.2024

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: ASS030550500 Ai nevoie de ajutor? 0770.915.245
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici

Consumul redus de energie va reduce costul total al sistemului. De asemenea, disponibilitatea iluminatului va crește, chiar și în cazul unei baterii parțial încărcate la soare scăzută.

Cablul conectează ieșirea TX a conectorului VE.Direct al unui MPPT 75/15 sau 100/15 cu intrarea dimmer PWM a driverului LED. Controlerul de încărcare MPPT trebuie să aibă o versiune software de 1:15 sau mai mare.

Un controler de încărcare MPPT cu o versiune software mai veche poate fi actualizat pentru aceasta.

Aplicatii de iluminat

Acest cablu este proiectat pentru aplicații de iluminat în sistemele de energie solară. Consumul de energie poate fi redus semnificativ prin capacitatea de a diminua lumina atunci când este necesar. Un consum mai mic de energie va reduce costul global al sistemului. Va crește, de asemenea, și utilizarea luminii, chiar și în cazul unei baterii încărcate parțial în condiții de strălucire scăzută a soarelui. Cablul conectează ieșirea TX a conectorului VE:Direct a unui încărcător MPPT la intrarea reostatului PWM a unității LED.

Iesire virtuala de tensiune

Cablul este conceput pentru a adăuga funcționalitatea ieșirii de tensiune încărăcătoarelor MPPT mai mari (MPPT 100/30 și mai mari) care nu au o ieșire de tensiune. Cablul conectează ieșirea TX a conectorului VE.Direct a unui încărcător MPPT la o protecție a bateriei sau la un releu semiconductor pentru a conecta sau deconecta o sarcină.
 

Conexiune: VE.Direct

Suport clienti Luni - Vineri / 09:00 - 17:00

0770.915.245 office@sgsolar.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!